Kurv tom

24 sukkerfrie bolsjer
Fra 3000 stk.

Antal

Beregn din pris

24 sukkerfrie bolsjer
Fra 3000 stk.

Smart blister pakke som kan bruges til event kalender eller blot som en stor pakke bolsjer. Indeholder 24 stk. sukkerfrie Pulmoll bolsjer som er sødet med Stevia + vitamin C. Smagene er blandet med lime-mint, appelsin og bær.
Rigtig meget plads til dit budskab.

Vi laver et flot design med dit logo

- det er med i prisen!

Du behøver ikke at have en grafiker for at bestille reklameslik hos os. Vores grafiker laver et design med dit logo ud fra dine ønsker. Hvis du har meget specielle krav til dit design, kan der blive tale om et mindre grafisk tillæg. I så fald vil vi gøre opmærksom på dette inden vi går i gang. Du kan sende dit logo nu eller vente til du har gennemført din ordre. Medsend gerne en lille håndtegnet skitset med dine ønsker.

 

Har du selv en grafiker?

Hvis du selv har en grafiker i huset, så kan I selvfølgelig også selv udarbejde jeres design 100% som I ønsker det. Følg blot vejledningen og brug skabelonen. Send dit færdige design til skuub@skuub.dk sammen med dit ordrenummer.
 

Vejledning til layout

Pakkestørrelse
: 113x77x10 mm.

Farver: CMYK eller pantonefarver / op til 4 farver

Indhold pr. pakning: ca. 32 gram.

Minimumskøb: 1500 stk. Forbehold for +/- 10 % i leveret antal.

Leveringstid: ca. 17 hverdage efter godkendt korrektur.

Emballering: 140 pakninger pr. karton.

Indhold og holdbarhed:
Sukkerfrie bolsjer
Hent datablad (PDF)

 

Genbestilling: Ved genbestilling (med nøjagtig samme design) betales der ikke opstartsomkostninger igen, men kun et gebyr på 500 kr. - uanset antal farver og stk. i tidligere bestilling. Genbestillinger mailes til kundeservice (se under kontakt).

 

(varenr: DE110107061-98)