Kurv tom

8 g. Jelly Beans
Fra 3000 stk.

Antal

Beregn din pris

8 g. Jelly Beans
Fra 3000 stk.

De originale Jelly Beans - indeholder 8 g. med blandet smag. 

Vi laver et flot design med dit logo

- det er med i prisen!

Du behøver ikke at have en grafiker for at bestille reklameslik hos os. Vores grafiker laver et design med dit logo ud fra dine ønsker. Hvis du har meget specielle krav til dit design, kan der blive tale om et mindre grafisk tillæg. I så fald vil vi gøre opmærksom på dette inden vi går i gang. Du kan sende dit logo nu eller vente til du har gennemført din ordre. Medsend gerne en lille håndtegnet skitset med dine ønsker.

 

Har du selv en grafiker?

Hvis du selv har en grafiker i huset, så kan I selvfølgelig også selv udarbejde jeres design 100% som I ønsker det. Følg blot vejledningen og brug skabelonen. Send dit færdige design til skuub@skuub.dk sammen med dit ordrenummer.
 

Posestørrelse: 43x85 mm.

Farver: CMYK eller pantonefarver / op til 4 farver

Indhold pr. pakning: ca. 8 gram.

Holdbarhed: ca. 6 måneder ved korrekt opbevaring.

Minimumskøb: 3000 stk. Forbehold for +/- 10 % i leveret antal.

Leveringstid: ca. 20 hverdage efter godkendt korrektur.

Emballering: 200 pakninger pr. karton.

Oprindelsesland: Tyskland

 

Genbestilling: Ved genbestilling (med nøjagtig samme design) betales der ikke opstartsomkostninger igen, men kun et gebyr på 500 kr. - uanset antal farver og stk. i tidligere bestilling. Genbestillinger mailes til kundeservice (se under kontakt).
 

Blandet smag indeholder: Ananas, banan, pære, brombær, cola, jordbær, hindbær, kirsebær, kiwi, appelsin, solbær, vanilje og lemon. 

(varenr: DE110105013-45)