Kurv tom

10 g Vingummi
Fra 3500 stk.

Antal

Beregn din pris


10 g Vingummi
Fra 3500 stk.

Vingummi i mange former og farver, med 10% frugt fra juice koncentrat, og med naturlige aromastoffer og farver fra plante ekstrater.
Se de mange former i pdf filen nederst.

Vi laver et flot design med dit logo

- det er med i prisen!

Du behøver ikke at have en grafiker for at bestille reklameslik hos os. Vores grafiker laver et design med dit logo ud fra dine ønsker. Hvis du har meget specielle krav til dit design, kan der blive tale om et mindre grafisk tillæg. I så fald vil vi gøre opmærksom på dette inden vi går i gang. Du kan sende dit logo nu eller vente til du har gennemført din ordre. Medsend gerne en lille håndtegnet skitset med dine ønsker.

 

Har du selv en grafiker?

Hvis du selv har en grafiker i huset, så kan I selvfølgelig også selv udarbejde jeres design 100% som I ønsker det. Følg blot vejledningen og brug skabelonen. Send dit færdige design til skuub@skuub.dk sammen med dit ordrenummer.


Vejledning til layout

Mere om produktet

Posestørrelse: 85x60 mm.

Trykflade: Se layoutskabelon nederst.

Farver: CMYK eller pantonefarver / op til 4 farver

Indhold pr. pakning: ca. 10 gram.

Minimumskøb: 3500 stk. Forbehold for +/- 10 % i leveret antal.

Leveringstid: ca. 17 hverdage efter godkendt korrektur. 
Emballering: 250 pakninger pr. karton.

Datablade

Indhold og holdbarhed: Hent datablad (PDF)

GenbestillingVed genbestilling (med nøjagtig samme design) betales der ikke opstartsomkostninger igen, men kun et gebyr på 500 kr. - uanset antal farver og stk. i tidligere bestilling. Genbestillinger mailes til kundeservice (se under kontakt).Tilkøb: Denne pose kan også fås i nedbrydelig folie og miljøvenlige trykfarver mod merpris (+10 øre pr. pose).

 

(varenr: DE110101000-25)